Wellness stoombaden

Wij zijn de specialist in het ontwerpen en bouwen van luxe maatwerk badkamers. Het bedenken van een maatwerkoplossing voor een mooie badkamer, stoombad of stoomdouchecabine met bijvoorbeeld glasmozaïek of natuursteen is telkens weer een uitdaging.

Het echte totale spa en wellness gevoel kan nu ook worden gerealiseerd met vakkundig personeel die bij u thuis bouwt van ontwerp tot uitvoering. Een spa ruimte ontwerpen met stoomdouchecabine en bouwen bij particulieren thuis komt steeds vaker voor, want waarom zou u de deur nog uit gaan als het thuis ook zou kunnen.

Alle luxe van een Wellness in uw badkamer

Veel klanten van ons gebruiken hun eigen spa, stoombad en/of stoomdouchecabine met veel genoegen.
Het Turks stoombad is vanwege zijn heilzame werking een perfecte methode voor het behoud van een goede gezondheid en het wegnemen van dagelijkse stress, spanning en vermoeidheid. Onze specialiteit is het bouwen van een betegeld (bouwkundig) stoombad met mooi vormgegeven zit of ligbanken, maar we vertegenwoordigen ook een aantal fabrikanten welke mooie kunststof design stoomdouchecabines leveren.
kijkt u ook eens op www.stoombad.nl ,een merknaam van ons bedrijf, gespecialiseerd in betegelde stoombaden bij u thuis gemaakt op maat!

Vragen over stoombaden?

Wij kijken dan natuurlijk ook naar de watercapaciteit, waterdruk etc., want u wilt toch wel de echte wellness beleving. Uw eigen spa thuis kan gerealiseerd worden door badkamerspecialist Passier Bathrooms & Wellness in Den Haag. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om uw droombadkamer in nostalgische sfeer te ontwerpen en te realiseren. Neem gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp

Van A tot Z regelen wij dan de bouw en installatie, voor particulieren maar ook voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Voor onze badkamerspecialist is geen wens te gek!

Projecten

Laat u inspireren door onze projecten, wij kunnen al uw wensen realiseren.