Wellness badkamer

Heeft u altijd al gedroomd van een serene en luxe wellness badkamer? Dan bent u bij badkamerspecialist Passier aan het juiste adres. Een wellness badkamer is meer dan een badkamer, het is een totale relaxruimte waarin u heerlijk tot rust kan komen. Wij bieden een enorm aanbod aan exclusieve badkamermeubels, ligbaden, wastafels, kranen en douches om dé wellness badkamer van uw dromen te realiseren. Passier is op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste materialen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom in Den Haag en laat u inspireren door ons exclusieve aanbod.

Badkamer laten ontwerpen door een specialist

Op basis van uw wensenpakket kunt u een badkamer laten ontwerpen door de ervaren badkamerspecialist van Passier. Een bijzondere badkamer laten ontwerpen creëert u door aparte, luxe en bijzondere accessoires en meubelstukken te plaatsen. Wij laten u versteld staan van de vele mogelijkheden in onze badkamer showroom in Den Haag. Prachtige en unieke ideeën door de ervaren badkamerspecialist maken uw badkamer tot een pareltje. Naast het creëren van een complete badkamer op maat kunnen wij op uw badkamer renoveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Passier?

Ja, ik wil een wellness op maat!

Passier is dé badkamerspecialist van Den Haag en maakt uw wensen werkelijkheid. In de laatste jaren is naam gemaakt in het specialisme op het gebied van ontwerpen en bouwen van de mooiste badkamers. Wij leveren de mooiste wellness badkamers aan particulieren, aannemers, architecten en projectontwikkelaars. Wij nodigen u graag uit in onze ruime showroom in Den Haag en laat u inspireren door ons exclusieve aanbod. Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp

Van A tot Z regelen wij dan de bouw en installatie, voor particulieren maar ook voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Voor onze badkamerspecialist is geen wens te gek!

Projecten

Laat u inspireren door onze projecten, wij kunnen al uw wensen realiseren.