Passier, voor uw wellness badkamer

U bent er uit. U wilt een ruimte in huis waar u volledig tot rust kunt komen. Een ruimte waarin u kunt relaxen in een fijne sfeer en het liefst op de manier waar u blij van wordt. Dan is een Wellness Badkamer van Passier iets voor U! Wij van Passier weten als geen ander hoe wij u verder kunnen helpen. Uw volledig uitgeruste Wellness Badkamer kunnen wij voor u volledig naar wens inrichten en installeren. Zo zijn wij thuis in het plaatsen van sauna’s, bubbelbaden, jacuzzi’s, massagedouches, … Natuurlijk kunnen wij dit plaatsen in ieders gewenste stijl; design, romantisch, landelijk, etc. Wilt u weten of uw wensen gerealiseerd kunnen worden? Dan vragen wij u telefonisch (070-381 59 23) contact met ons op te nemen of het daarvoor bestemde contactformulier in te vullen.

Uw eigen paradijsje, een sauna in huis

Een sauna in huis, uw eigen paradijs met al de luxe die u wenst. In onze showroom kunt u diverse ideeën op doen en krijgt u een idee van de eindeloze mogelijkheden bij Passier Bathrooms & Wellness. Zo vindt u bij ons sauna’s in allerlei soorten en maten, baden met en zonder bubbels of jetstreams, douches inclusief massagestralen in divers design en van verschillende A-merken. Ook op het gebied van afwerking kunt u bij ons alle kanten op. Zo zijn wij leverancier van de mooiste tegels, mozaïek, natuursteen, etc..

Wij bij Passier werken uitsluitend met hoogstaande en kwalitatieve A-merken zoals:

  • Antonio Lupi, Italiaans design
  • Not only white, van Nederlandse bodem
  • CEA, duurzame design kranen
  • Devon & Devon, Italiaanse boetiek stijl
  • Simas, Italiaans keramiek
  • Bisazza, Italiaans design tegels en mozaïek
  • Sicis, thuis in de kunst van mozaïek
  • Uw Wellness Badkamer thuis geïnstalleerd

Uw eigen wellness bij u thuis

Zodra u al uw wensen met ons heeft besproken en duidelijk is geworden welke stijl, meubels en afwerking voor u gewenst zijn gaat onze designer aan de slag met een voor u op maat gemaakt design van uw eigen Wellness Badkamer. Na uw welbevinden heeft u er verder geen omkijken meer naar. Wij verzorgen uw Wellness Badkamer inclusief montage. Het enige wat u daarna nog rest is ontspannen in u eigen, volledig naar eigen wens ingerichte Wellness Badkamer. Ziet u zichzelf daar wel zitten? Neem gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp

Van A tot Z regelen wij dan de bouw en installatie, voor particulieren maar ook voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Voor onze badkamerspecialist is geen wens te gek!

Projecten

Laat u inspireren door onze projecten, wij kunnen al uw wensen realiseren.