Vrijstaand bad kopen

Wilt u uw badkamer een luxe en exclusieve uitstraling geven? Dan kunt u een vrijstaand bad kopen bij Passier Bathroom & Wellness in Den Haag. Wij zijn een toonaangevend adres voor luxe badkamers en accessoires. Bij ons kunt u een vrijstaand bad kopen van absolute topkwaliteit. Ons aanbod bestaat uit vrijstaande baden in verschillende stijlen en prijsniveaus. Kiest u voor mat of glanzend of wilt u een vrijstaand bad kopen van natuursteen? Gaat u voor een klassieke uitstraling of juist strak design? Het is allemaal mogelijk! Voor veel merken hebben wij exclusiviteit. Dit betekent dat u niet zo snel eenzelfde soort badkamer zult tegenkomen. Bekijk ons assortiment en zie welk vrijstaand bad het beste bij de stijl van uw badkamer past!

Voorbeelden luxe badkamers met vrijstaand bad

In onze showroom kunt u op afspraak terecht. Hier nemen wij alle tijd om uw wensen door te spreken en de mogelijkheden te laten zien. Wilt u een vrijstaand bad kopen dan kunt u in de showroom een aantal bijzonder fraaie exemplaren bewonderen. Passier Bathroom & Wellness bestaat al sinds 2002 en is als familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van luxe en unieke badkamers. Particuliere klanten kunnen wij bij ons een badkamer laten ontwerpen en bouwen. Maar wij werken inmiddels ook al vele jaren samen met projectontwikkelaars en interieurarchitecten voor grotere projecten. Bekijk ons portfolio voor een aantal voorbeelden van afgeronde projecten. Een aantal zijn ook voorzien van een vrijstaand bad, zoals deze metropolitan badkamer. Speciaal op maat gemaakt voor een klant, geïnspireerd op een badkamer uit een hotel in Barcelona.

Vrijstaand bad kopen bij Passier

Zoals gezegd kunt u met een vrijstaand bad uw badkamer direct een luxe uitstraling geven. De mogelijkheden qua stijl en prijs zijn zeer uitgebreid. De vrijstaande baden in ons assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd en staan bekend als de parels in de badkamerwereld. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om uw droombadkamer in nostalgische sfeer te ontwerpen en te realiseren. Neem gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp

Van A tot Z regelen wij dan de bouw en installatie, voor particulieren maar ook voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Voor onze badkamerspecialist is geen wens te gek!

Projecten

Laat u inspireren door onze projecten, wij kunnen al uw wensen realiseren.