Sanitair specialist

Sanitair specialist

Passier Bathrooms & Wellness is een gerenommeerde sanitair specialist voor inwoners van Den Haag, Voorburg, Wassenaar en omstreken. Al ruim honderd jaar is Passier sanitair specialist. Het bedrijf dat in 1902 begon als pijpfitter is in opvolgende generaties uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van uw luxe badkamer in Den Haag en omstreken. Wij richten ons met modern en klassiek sanitair op het absolute topsegment wat betreft exclusieve badkamermeubels en complete badkamers inclusief montage.

Passier: úw sanitair specialist

Wie op zoek is naar een sanitair specialist die u alle zorgen uit handen neemt als het gaat om een complete badkamer kopen maakt een afspraak met Passier. We nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken. Dit is in feite een toonzaal voor badkamers en een ode aan goede smaak en stijl. U vindt hier het mooiste van bijvoorbeeld:

  • Klassiek sanitair
  • De mooiste badkamers
  • Luxe badkamers

Kom een keer langs in onze showroom en proef de sfeer van onze verschillende soorten en vooral luxe badkamers.

Service nodig?

Service staat bij Passier bovenaan en wij kunnen dan ook van A tot Z de totstandkoming van uw nieuwe badkamer verzorgen. Dit begint al bij het ontwerp, dat wij in overleg met uzelf of met uw architect tot stand laten komen. Kiest u voor klassiek sanitair of juist modern? Een romantische badkamer of juist trendy? Passier heeft een naam opgebouwd op het gebied van ontwerpen en bouwen van maatwerkbadkamers. Wij leveren aan particulieren maar tevens hebben wij al jarenlange ervaring met aannemers, architecten en projectontwikkelaars om de juiste samenwerking te vinden. Passier is dé sanitair specialist in Den Haag en omstreken.