Sanitair specialist

Passier Bathrooms & Wellness is een gerenommeerde sanitair specialist voor inwoners van Den Haag, Voorburg, Wassenaar en omstreken. Al ruim honderd jaar is Passier sanitair specialist. Het bedrijf dat in 1902 begon als pijpfitter is in opvolgende generaties uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van uw luxe badkamer in Den Haag en omstreken. Wij richten ons met modern en klassiek sanitair op het absolute topsegment wat betreft exclusieve badkamermeubels en complete badkamers inclusief montage.

Passier: úw sanitair specialist

Wie op zoek is naar een sanitair specialist die u alle zorgen uit handen neemt als het gaat om een complete badkamer kopen maakt een afspraak met Passier. We nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken. Dit is in feite een toonzaal voor badkamers en een ode aan goede smaak en stijl. U vindt hier het mooiste klassiek sanitair, de mooiste badkamers en luxe badkamers voorbeelden.

Service sanitair specialist

Service staat bij Passier als sanitair specialist bovenaan en wij kunnen dan ook van A tot Z de totstandkoming van uw nieuwe badkamer verzorgen. Dit begint al bij het ontwerp, dat wij in overleg met uzelf of met uw architect tot stand laten komen. Kiest u voor klassiek sanitair of juist modern? Een romantische badkamer of juist trendy? Passier heeft een naam opgebouwd op het gebied van ontwerpen en bouwen van maatwerkbadkamers. Wij leveren aan particulieren maar tevens hebben wij al jarenlange ervaring met aannemers, architecten en projectontwikkelaars om de juiste samenwerking te vinden. Passier is dé sanitair specialist in Den Haag en omstreken. Neem gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp

Van A tot Z regelen wij dan de bouw en installatie, voor particulieren maar ook voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Voor onze badkamerspecialist is geen wens te gek!

Projecten

Laat u inspireren door onze projecten, wij kunnen al uw wensen realiseren.