Sanitair Den Haag

Inwoners van Den Haag en omstreken weten het al jaren. Voor een betrouwbare leverancier van luxe sanitair in Den Haag ga je naar Passier Bathroom & Wellness. Passier is de sanitair specialist voor inwoners van onder meer Den Haag en Wassenaar. U vindt in onze showroom met badkamers aan de Pletterijkade 38 de mooiste badkamers die u zich kunt wensen. We zijn trots op deze toonzaal voor badkamers waar u exclusieve badkamermeubels kunt bewonderen en luxe badkamers voorbeelden vindt in verschillende uitvoeringen. Wilt u een nieuwe badkamer kopen? Wij bieden de mooiste badkamers aan. Bent u benieuwd naar onze sanitair in Den haag? Neem een kijkje in onze webshop en showroom.

Passier is een goede, betrouwbare sanitair in Den Haag

Kwaliteit en luxe staan centraal in de keuzes die wij maken als leverancier van sanitair in Den Haag. Dit betekent dat we alleen producten leveren uit het topsegment in onze webshop. Er zijn talloze showrooms voor badkamers, maar het sanitair dat door Passier kan worden geleverd betreft de parels uit de badkamerwereld. De exclusieve badkamermeubels van gerenommeerde merken zijn stuk voor stuk met liefde voor het vak geselecteerd door Hans Passier. Vaak gebeurt dit door eigen import of als exclusief vertegenwoordiger van gerenommeerde merken. Het resultaat is dat u romantische badkamers, trendy badkamers maar altijd de mooiste badkamers op maat kunt samenstellen. Naast sanitair in Den Haag kunt u bij Passier terecht voor complete badkamers inclusief montage. Indien u kiest voor de gehele verbouwing van uw badkamer te laten uitvoeren door ons bedrijf heeft u vanaf het ontwerp tot de gehele uitvoering slechts één aanspreekpunt bij Passier wat als zeer prettig wordt ervaren door al onze vaste opdrachtgevers

Vragen over nostalgische badkamers?

Passier beantwoordt graag al uw vragen over Sanitair in Den haagt. Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om uw droombadkamer in nostalgische sfeer te ontwerpen en te realiseren. Neem gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp

Van A tot Z regelen wij dan de bouw en installatie, voor particulieren maar ook voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Voor onze badkamerspecialist is geen wens te gek!

Projecten

Laat u inspireren door onze projecten, wij kunnen al uw wensen realiseren.