Sanitair leverancier in Den Haag

Inwoners van Den Haag en omstreken weten het al jaren. Voor een betrouwbare leverancier van luxe sanitair in Den Haag ga je naar Passier Bathroom & Wellness.

Passier is de sanitair specialist voor inwoners van onder meer Den Haag en Wassenaar. Maar ook zeker voor de mensen buiten Den Haag en Wassenaar. Wij bieden verschillende sanitaire producten aan zoals bijvoorbeeld een badkuip en een inloopdouche. Deze producten zijn volledig naar uw wensen ingericht. Zo komt u niks te kort.   U vindt in onze showroom met badkamers.

u vind hier de mooiste badkamers die u zich kunt wensen. Voor mensen die in Den Haag en omstreken wonen is het makkelijk om een keer langs te komen in onze ruime showroom voor verschillende vragen of impressies. Kom een keer langs voor een advies of om inspiratie op te doen. Wij horen graag van u wat de wensen en eisen zijn. op deze manieren kunnen wij een ideale badkamer op maat maken.

Wilt u een nieuwe badkamer kopen? Wij hebben een pagina ingericht met de mooiste badkamers

Bent u benieuwd naar onze sanitair in Den Haag? Neem een kijkje in onze webshop of  kom gezellig op de koffie in onze showroom.

 

Badkuip sanitair

 

Passier is een goede, betrouwbare sanitair in Den Haag

Kwaliteit en luxe staan centraal in de keuzes die wij maken als leverancier van sanitair in Den Haag. Dit betekent dat we alleen producten leveren uit het topsegment in onze webshop.

Er zijn talloze showrooms voor badkamers, maar het sanitair dat door Passier kan worden geleverd, betreft de parels uit de badkamerwereld. De exclusieve badkamermeubels van gerenommeerde merken zijn stuk voor stuk met liefde voor het vak geselecteerd door eigenaar Hans Passier.

Vaak gebeurt dit door eigen import of als exclusief vertegenwoordiger van gerenommeerde merken. Het resultaat is dat u romantische badkamers, trendy badkamers maar altijd de mooiste badkamers op maat kunt samenstellen.

 

Maar 1 aanspreekpunt tijdens het gehele proces 

Naast de aanschaf van sanitair bij onze locatie in Den Haag kunt u bij Passier ook terecht voor complete badkamers inclusief montage. Indien u kiest voor de gehele verbouwing van uw badkamer en deze werkzaamheden wenst te laten uitvoeren door ons bedrijf, dan heeft u vanaf het ontwerp tot de gehele uitvoering 1 aanspreekpunt bij Passier.

Uit eerdere ervaringen en afgeronde projecten merkten we dat klanten dit als zeer prettig ervaren via al onze vaste opdrachtgevers.

 

Heeft u vragen over de sanitair in Den Haag?

Passier beantwoordt graag al uw vragen over Sanitair in Den Haag. Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord omtrent al uw vragen. Bovendien kunt u een kijkje nemen in onze webshop voor nieuwe ideeën.

 

neem contact op