Over Passier

Passier Bathrooms & Wellness is de badkamer specialist die u kunt helpen met het leveren van badkamermaterialen, maar eventueel ook de gehele bouw voor u uit handen neemt. Voor veel merken hebben wij exclusiviteit zodat u niet zo snel een zelfde badkamer zult tegenkomen.

Wij hebben de laatste jaren naam gemaakt in specialisme op het gebied van ontwerpen en bouwen van maatwerkbadkamers. Wij leveren aan particulieren maar tevens hebben wij al jarenlange ervaring met aannemers, architecten en projectontwikkelaars om de juiste samenwerking te vinden welke voor ieder project verschillend kan zijn.

Indien u kiest voor de gehele verbouwing van uw badkamer te laten uitvoeren door ons bedrijf heeft u vanaf het ontwerp tot de gehele uitvoering slechts 1 aanspreekpunt ,een projectleider of Hans Passier zelf, wat als  zeer prettig wordt ervaren door al onze vaste opdrachtgevers.

Exclusieve badkamer showroom

Onze exclusieve badkamer showroom is bedoeld voor particulieren, aannemers en architecten en levert sanitair in het midden tot zeer luxe segment. Graag wel even een afspraak maken want wij nemen alle tijd voor u. Ook voor uw badkamer ontwerpen bent u bij Passier aan het juiste adres. Van A tot Z regelen wij dan de bouw en installatie voor u met 1 aanspreekpunt en 1 overeengekomen Prijs! De tentoongestelde artikelen in de studio zijn de parels uit de badkamerwereld met liefde voor het vak geselecteerd door Hans Passier. Veelal wordt door eigen import verworven of exclusieve merken worden vertegenwoordigd. Indien er in de reguliere handel een bepaalt product niet te vinden is,dan ontwikkelen wij dit zelf of laten het maken door partners waar wij een jarenlange relatie mee hebben. Zo ver gaat dus onze passie voor het vak! Ons eigen merk: STOOMBAD.NL® staat voor het bouwen van betegelde stoombaden, kijk ook eens op www.stoombad.nl

Enkele referenties waar wij erg trots op zijn

Hotel Des Indes: 

In 2006 hebben wij het sanitair mogen leveren voor alle badkamers van het prestigieuze Hotel, wij deden dit in nauwe samenwerking met de Hoofdaannemer (Bakels&Ouwerkerk), de architect(Garcia) en de eigenaren.

BMW Nederland: 

In 2011 hebben wij in het hoofdkantoor te Rijswijk alle toiletgroepen verbouwd.

Hotel & Spa Savarin: 

Wij leverden het sanitair voor de hotelkamers i.s.m. de aannemer en installateur.

Restaurant Bistroquet:

Toiletgroepen Dames en Heren.

Real Estate & Partners :

Wij zorgen dat woningen worden voorzien van badkamers van deze tijd,zodat de woningen sneller worden verhuurd!

Veel BN’ers: 

Helaas mogen wij, op hun verzoek, geen namen publiceren. ? maar menig BN’er ligt in een Passier bad…

Ontwerp

Van A tot Z regelen wij dan de bouw en installatie, voor particulieren maar ook voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Voor onze badkamerspecialist is geen wens te gek!

Projecten

Laat u inspireren door onze projecten, wij kunnen al uw wensen realiseren.