Nostalgische badkamers

Nostalgische badkamers van Passier

Nostalgische badkamerNostalgische badkamers worden gekenmerkt door een warme en authentieke sfeer. Passier Bathrooms & Welness is dé badkamer specialist die u kunt helpen met het realiseren van een sfeer die zo kenmerkend is voor nostalgische badkamers. U kunt dit met verschillende elementen toepassen in uw nieuwe badkamer. Een nostalgische badkamer is allesbehalve ‘oud’. Het ademt zeker sfeer van vroegere tijden, maar we maken juist gebruik van modern en kwalitatief sanitair. Dit combineren we met nostalgische badkamer accessoires. Denk bijvoorbeeld aan sierlijke kranen, een nostalgisch wastafelmeubel of natuurlijke accessoires zoals een houten handdoek ladder. In onze showroom in Den Haag kunnen wij u verschillende voorbeelden van nostalgische badkamers laten zien. Maak direct een afspraak!
Afspraak maken
 
 

Een hotelgevoel met nostalgische badkamers

Nostalgische badkamers zijn heerlijk om in te relaxen, te douchen of te baden. U ervaart hier echt een vakantiegevoel, alsof u in een luxe hotel of welness resort verblijft. Voor Hotel des Indes hebben wij in 2006 het sanitair mogen leveren en hebben hiermee de badkamers die typische nostalgische sfeer gegeven. Dit hebben we gerealiseerd door klassieke kranen en prachtige mozaïekwanden te plaatsen. Nostalgische badkamers zijn erg populair, net zoals jaren ’30 woningen erg gewild zijn. Nieuwbouwprojecten worden steeds vaker in deze stijl gebouwd. De stijl wordt omschreven als karakteristiek, warm en degelijk. Veel mensen kiezen er voor om de uitstraling en stijl van de woning door te trekken in de inrichting. Een huis wordt op deze manier rustig en stijlvol. Dat is één van de redenen dat nostalgische badkamers zo populair zijn.

Vragen of nostalgische badkamers?

U maakt van uw badkamer een nostalgische badkamer met het sanitair en de accessoires van Passier. Kijk eens rond in onze webshop voor een compleet assortiment in verschillende stijlen. Wij leveren de mooiste welness badkamers, mozaïek badkamers, romantische badkamers en nostalgische badkamers aan particulieren, aannemers en projectontwikkelaars. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om uw droombadkamer in nostalgische sfeer te ontwerpen en te realiseren. Neem gerust contact met ons op.