Mozaiek badkamer

Mozaiek badkamer

Een mozaiek badkamer zorgt voor een unieke sfeer en is toe te passen op verschillende elementen in uw exclusieve badkamer. Van het plaatsen van mozaïek tegels op een vrije wand of op de vloer tot het creëren van sfeer in uw inloopdouche. Mozaïek is een stijlvol product, duurzaam en volgt moeiteloos alle hoeken en rondingen om onregelmatigheden. Glasmozaïek is bij Passier te verkrijgen in vele verschillende uitvoeringen, bijzondere vormen en unieke kleuren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een mozaïek badkamer? Bekijk de webshop of kom langs in onze showroom in Den Haag.

Bezoek showroom Bekijk webshop
 
 

Luxe badkamer ontwerpen

Laat een luxe badkamer ontwerpen door badkamerspecialist Passier. De badkamer ontwerpen komen tot stand tijdens een persoonlijke afspraak. Nadat we uw wensen hebben geïnventariseerd gaat uw badkamerspecialist aan de slag met het ontwerpen van uw badkamer. Passier geeft u een realistisch beeld van uw toekomstige badkamer, zodat het juiste gevoel ontstaat bij de keuze van de indeling, kleurstelling en materialen. Elke badkamer vraagt om een persoonlijk advies op maat. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw luxe badkamer te laten ontwerpen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom en laat u inspireren door ons uitgebreide aanbod exclusieve badkamers.

Luxe en persoonlijke mozaiek badkamer

Geef uw badkamer een luxe en persoonlijke uitstraling met de glasmozaïek van Passier. Het gebruik van mozaïek tegels is veelzijdig, snel en eenvoudig te plaatsen. Mozaïek in uw badkamer wordt vooral gekenmerkt door zijn krasbestendige oppervlak, vochtbestendigheid, prachtige kleuren en gemak van onderhoud. Bent u op zoek naar een badkamerspecialist om uw droom mozaïek badkamer te realiseren? Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.