Mooiste badkamers

Bent u op zoek naar de mooiste badkamers? Bent u op zoek naar uw droom badkamer? Passier Bathrooms &Wellness is de badkamer specialist die u kunt helpen met het realiseren van de mooiste badkamers. Met meer dan 100 jaar ervaring kunnen we wel zeggen dat we de mooiste badkamers kunnen realiseren. Wij kunnen u helpen van het ontwerp tot en met het de gehele bouw van uw mooiste badkamer. Voor veel merken hebben wij exclusiviteit zodat u niet zo snel een zelfde badkamer zult tegen komen en u zeker weet dat u de mooiste badkamer heeft! Bekijk onze webshop.

Mooiste badkamers bij Passier

Wij hebben de laatste jaren naam gemaakt in het specialisme op het gebied van ontwerpen en bouwen van de mooiste badkamers. Wij leveren de mooiste badkamers aan particulieren, maar ook aan aannemers, architecten en projectontwikkelaars. Tijdens het gehele traject bij Passier heeft u vanaf het ontwerp tot de gehele uitvoering één aanspreekpunt. Onze mooiste badkamers zijn gericht op het midden tot zeer luxe segment. Passier Bathrooms &Wellness is de badkamer specialist in Den Haag en helpt u graag met het vinden van een mooie badkamer.

Informatie mooiste badkamers

U maakt van uw badkamer een mooie badkamer met het sanitair en de accessoires van Passier. Kijk eens rond in onze webshop voor een compleet assortiment in verschillende stijlen. Wij leveren de mooiste welness badkamersmozaïek badkamersromantische badkamers en nostalgische badkamers aan particulieren, aannemers en projectontwikkelaars. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om uw droombadkamer in nostalgische sfeer te ontwerpen en te realiseren. Neem gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp

Van A tot Z regelen wij dan de bouw en installatie, voor particulieren maar ook voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Voor onze badkamerspecialist is geen wens te gek!

Projecten

Laat u inspireren door onze projecten, wij kunnen al uw wensen realiseren.