Luxe wastafels

Luxe wastafels bij Passier

Passier Bathroom & Wellness is al jarenlang expert op het gebied van exclusief sanitair. Zo vindt u in ons assortiment luxe wastafels in allerlei soorten en maten; van fonteintjes tot een natuurstenen waskom en van een dubbele wastafel tot een vrijstaande wastafel.

 

Wilt u inspiratie opdoen op het gebied van luxe wastafels en waskommen? Kom dan eens langs in onze showroom in Den Haag. De laatste trends, nieuwste materialen en de mooiste kleuren staan voor u tentoongesteld.

 

Bezoek showroom Bekijk webshop

 

 

 

Krachtig & minimalistisch design

Wastafels worden dagelijks blootgesteld aan intensieve belastingen en moeten bijzonder robuust zijn. De wastafels van Passier onderscheiden zich door een hoge kras- en slagvastheid en hun onderhoudsgemak. Fraaie, innovatieve, tijdloze en vormgegeven objecten ontworpen door internationale gerenommeerde designers is waar Passier Bathroom & Wellness voor staat.

 

De luxe wastafels van Passier geven een harmonieuze symbiose aan de badkamerinrichting en vormen de perfecte aanvulling bij onze luxe ligbaden en douches. Bent u benieuwd naar onze luxe wastafels? Laat u inspireren door onze collectie in de webshop of kom langs in onze showroom in Den Haag.

 

Badkamerspecialist Den Haag

Passier Bathroom & Wellness is dé badkamerspecialist van Den Haag en omstreken. In de laatste jaren hebben wij naam gemaakt in het specialisme op het gebied van ontwerpen en bouwen van de mooiste badkamers. Zo leveren wij de meest exclusieve badkamers aan zowel particulieren als zakelijke projecten. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Den Haag en laat u inspireren door onze luxe wastafels, baden, toiletten en luxe badkamertegels.