Luxe badkamertegels

Luxe badkamertegels sluiten volledig aan op de wellness trend. Een badkamer is meer dan alleen een plek om vluchtig doorheen te lopen. In een badkamer moet u tot rust komen. Met de luxe badkamertegels van Passier kunt u uw badkamer een unieke toets geven. In tegenstelling tot traditionele tegels sluit glasmozaïek perfect aan op uw muren. Bovendien is het met mozaïektegels ook mogelijk om gebogen muren in de badkamer te voorzien van het luxe badkamertegels. Bent u benieuwd naar onze glasmozaïek tegels? Bekijk de webshop of kom langs in onze showroom in Den Haag.

Krasbestendig & onderhoudsvriendelijk

Bij Passier Bathroom & Wellness kunt u glasmozaïek kopen in verschillende kleuren en patronen. Het toepassen van glasmozaïek in uw badkamer zorgt direct voor extra dimensie en een exclusieve uitstraling. Met mozaïek kunnen bochten, overgangen en scherpe hoeken eenvoudig geïntegreerd worden. Bovendien kenmerkt glasmozaïek zich door zijn krasbestendige oppervlak, vochtbestendigheid en gemak van onderhoud. Naast uw badkamer kunnen deze luxe badkamertegels gebruikt worden voor in de sauna, het zwembad en uw wellness ruimtes. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Passier Bathroom & Wellness. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Badkamerspecialist Passier Bathroom & Wellness?

Naast onze luxe badkamertegels voor een persoonlijke en exclusieve uitstraling kunt u ook bij ons terecht om een luxe badkamer geheel naar wens te laten ontwerpen. Nadat we uw wensen hebben geïnventariseerd gaat uw badkamerspecialist aan de slag met het ontwerpen van uw droom badkamer. Passier geeft u een realistisch beeld, zodat het juiste gevoel ontstaat bij de keuze van de indeling, kleurstelling en materialen. Heeft u altijd al een badkamer op maat willen laten ontwerpen door een specialist? Neem gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp

Van A tot Z regelen wij dan de bouw en installatie, voor particulieren maar ook voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Voor onze badkamerspecialist is geen wens te gek!

Projecten

Laat u inspireren door onze projecten, wij kunnen al uw wensen realiseren.