Luxe badkamers van Passier waarin het aan niets ontbreekt!

Luxe badkamerWie wil er nou niet genieten van een wellness badkamer waarin alles aanwezig is om te kunnen ontspannen, baden en douchen? Passier levert luxe badkamers aan onder meer particulieren, hotels en wellness centra. Laat u in onze badkamershowroom inspireren door onze luxe badkamers waarin u de passie proeft voor het maken van badkamers.

 

Wij bieden veel variatie qua stijl, kleur en materiaal. Buiten luxe badkamers kunt u bij ons ook terecht voor luxe badkamer accessoires en bijzondere badkamers. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en bekijk onze luxe badkamers. Of maak een afspraak in onze luxe en mooi opgezette showroom en bespreek met ons uw mogelijkheden.

Contact opnemen Kijkje in onze webshop

 

 

 

 

Luxe badkamers van Passier Bathrooms & Wellness

luxe badkamermeubelOp basis van uw wensenpakket gaan we samen op zoek naar uw geschikte luxe badkamer. Na een eerste contact spreken we met u af in onze badkamer showroom waar wij u vele inspirerende ideeën kunnen laten zien.

 

U vindt bij ons de laatste trends, de nieuwste materialen en de mooiste kleuren om uw luxe badkamers naar uw wensen te maken. Tevens is het mogelijk om een afspraak op locatie te maken, zodat onze badkamers specialist meteen indrukken op kan doen, te meten en te begroten.
Afspraak maken

 

 

 

 

Informatie luxe badkamers

luxe badkamerKortom voor uw luxe badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen alles van A tot Z met:

  • 1 aanspreekpunt en 1 overeengekomen prijs.

 

Maak nu een afspraak om uw luxe badkamer te realiseren! Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de luxe badkamers van Passier? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag!

Contact opnemen