Luxe badkamers van Passier waarin het aan niets ontbreekt!

Luxe badkamerEen luxe badkamer is een van de punten op ieder zijn wenslijst. Want zeg nou eerlijk, wie wilt er niet in een mooie en chique badkamer douchen of badderen. Passier levert luxe badkamers aan onder meer particulieren, hotels en wellness centra. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van de badkamer en helpen uw ook graag met het ontwerpen van de badkamer. Laat u in onze badkamer showroom inspireren door onze luxe badkamers waarin u de passie proeft voor het maken van badkamers.

 

Wij bieden veel variatie qua stijl, kleur en materiaal. Buiten luxe badkamers kunt u bij ons ook terecht voor luxe badkamer accessoires en bijzondere badkamers. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en bekijk onze luxe badkamers. Of maak een afspraak in onze ruime en mooi opgezette showroom en bespreek met ons uw mogelijkheden. Wij staan altijd klaar om u het beste advies te leveren. En daarnaast staat hier ook nog een bakje koffie voor u klaar.

Contact opnemen Kijkje in onze webshop

 

 

 

 

 

Luxe badkamers van Passier Bathrooms & Wellness

luxe badkamermeubelOp basis van uw wensenpakket gaan we samen op zoek naar uw ideale luxe badkamer. Na een eerste contact spreken we met u af in onze badkamer showroom waar wij u vele inspirerende ideeën kunnen laten zien. Hier komen wij tot een duidelijk beeld van uw smaken en wensen voor de badkamer. Als dit helemaal in kaart is gebracht onder een goed gesprek kunnen wij een duidelijke offerte opstellen voor de luxe badkamer. Wij bij Passier Bathrooms & Wellness geven uw de keuze om zoveel mogelijk zelf in te richten. Zodat de badkamer echt eigen voelt. De keuze is enorm en wij zullen bij deze keuze u zoveel mogelijk helpen.

 

U vindt bij ons de laatste trends, de nieuwste materialen en de mooiste kleuren om uw luxe badkamers naar uw wensen te maken. Deze materialen zijn van de hoog kwaliteit waardoor de badkamer een lange levensduur heeft. Daarnaast heeft u bij ons een ruime keuze uit verschillende kleuren. Door de keuze uit verschillende kleuren en materialen kunt u zelf volledig naar wens de badkamer inrichten. Een selectie uit de verschillende materialen die wij aanbieden:

  • Kunststof
  • Acryl
  • Kunstmarmer
  • Marmer
  • Solidsurface

Tevens is het mogelijk om een afspraak op locatie te maken, zodat onze badkamers specialist meteen indrukken op kan doen, te meten en te begroten.
Afspraak maken

 

 

 

 

 

Informatie luxe badkamers

luxe badkamerKortom voor uw luxe badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen alles van A tot Z met 1 aanspreekpunt en 1 overeengekomen prijs. Passier Bathrooms & Wellness is de juist partner voor uw specifieke wensen en eisen.

Maak nu een afspraak om uw luxe badkamer te realiseren! Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de luxe badkamers van Passier? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag!

Contact opnemen