Luxe badkamer design

Voor een luxe badkamer design bent u bij Passier Bathroom & Wellness aan het juiste adres. Onze luxe badkamers worden onderscheiden door verschillende samenstellingen en zijn altijd voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten. Van luxe badkamertegels en inloopdouches tot exclusieve kranen en bijzondere badkameraccessoires. Passier is al meer dan 100 jaar dé badkamerspecialist van Den Haag en omstreken. Wij leveren luxe sanitair aan onder meer particulieren, hotels en wellnesscentra. Kom langs in onze showroom voor een luxe badkamer design op maat door een ervaren badkamerspecialist.

Duurzame kwaliteit & sterke vormgeving

Passier Bathroom & Wellness voert een uitgebreide collectie luxe sanitair van diverse toonaangevende merken, welke zorgvuldig zijn geselecteerd. Onze luxe badkamer designs zijn gericht op duurzame kwaliteit, sterke vormgeving met een exclusieve uitstraling. Bovendien zijn wij continu op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste materialen. Zo komen wij graag bij u langs op locatie om een passende begroting te maken op basis van uw wensen. Bent u benieuwd wat een ervaren badkamerspecialist als Passier Bathroom & Wellness voor u kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een luxe badkamer design.

Advies van een badkamerspecialist?

Passier Bathroom & Wellness regelt bij een luxe badkamer design alles van A tot Z. Van de bouw en installatie voor particulieren tot het compleet vervaardigen van een zakelijk project voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars. Al jarenlang staan wij bekend om onze passie voor stijl en exclusiviteit voor badkamers. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp

Van A tot Z regelen wij dan de bouw en installatie, voor particulieren maar ook voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Voor onze badkamerspecialist is geen wens te gek!

Projecten

Laat u inspireren door onze projecten, wij kunnen al uw wensen realiseren.