Kosten nieuwe badkamer

Kosten nieuwe badkamer

Wat zijn de kosten van een nieuwe badkamer? U bent op zoek naar een antwoord op deze vraag. Misschien heeft u een nieuw huis gekocht of wilt u de huidige badkamer renoveren? Passier Bathroom & Welness geeft u graag inzicht in de kosten van een nieuwe badkamer. Het antwoord op de vraag wat een nieuwe badkamer kost, is geheel afhankelijk van uw wensen en de kwaliteit van de elementen die u kiest. Passier is specialist in het leveren en monteren van exclusieve badkamers. In onze webshop vindt u een voorproefje van de meest bijzondere kwalitatief hoogwaardige producten van onze betrouwbare fabrikanten. Dit hoeft niet altijd duur te zijn. Ook voor de kleinere portemonnee hebben we mooie aanbiedingen en betaalbaar design. Bekijk de webshop voor een impressie van ons assortiment.

Bekijk webshop

Inzicht in kosten nieuwe badkamer

Wij geven u graag inzicht van de kosten nieuwe badkamer. Om een totaaloverzicht te krijgen is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken. Een groot gedeelte van de kosten van een nieuwe badkamer gaan zitten in het sanitair. Het sanitair is het belangrijkste element en de grootste kostenpost van uw nieuwe badkamer zijn. Omdat u het sanitair dagelijks gaat gebruiken is ons advies om hier niet te veel op te bezuinigen. Naast het sanitair moet u ook rekening houden met:

– De vloer- en wandtegels
– Bouw- en loodgietersmaterialen
– Installatiekosten

Passier helpt u graag om de kosten van een nieuwe badkamer inzichtelijk te maken

Een nieuwe badkamer kan geheel naar eigen wens en budget worden ingevuld. Het is afhankelijk van veel factoren. De kosten van een nieuwe badkamer lopen erg uiteen. Daarom komen we graag met u in contact om u persoonlijk en op maat advies te kunnen geven. Wilt u een offerte op maat? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

Afspraak maken