Klassiek sanitair

Bent u op zoek naar klassiek sanitair voor in uw badkamer? Dan bent u bij Passier aan het juiste adres. Met vele materialen, zoals klassieke tegels, klassiek sanitair en nostalgische kranen zijn prachtige nostalgische badkamers te creëren. Wij zijn dealer van veel fabrikanten die nostalgisch sanitair kunnen leveren. Tevens importeren wij rechtstreeks uit Engeland of Italië. Bent u op zoek naar een sanitair voor úw nostalgische badkamer? Bekijk onze webshop of kom langs in onze badkamer showroom in Den Haag.

 

Klassiek sanitair van hoge kwaliteit

Bij Passier vindt u sanitair met een nostalgische uitstraling. Ons klassiek sanitair is van hoge kwaliteit, erg comfortabel en gebruiksvriendelijk. Wij hebben een uitgebreide collectie op het gebied van nostalgisch sanitair. In ons assortiment hebben wij klassieke kranen, baden op pootjes en nog veel meer nostalgisch sanitair met een klassieke uitstraling. Met ons sanitair wordt de badkamer van uw dromen samengesteld. Tevens kunt u bij ons terecht als u een complete badkamer wilt kopen. Ook voor bijzondere badkamers bent u bij ons geheel aan het juiste adres.

 

Informatie klassiek sanitair

Bent u benieuwd naar het sanitair van Passier? Bekijk onze webshop of kom langs in onze uitgebreide badkamer showroom in Den Haag. In onze showroom vindt u diverse modellen klassiek sanitair. Heeft u vragen over onder meer klassiek sanitair? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Bekijk de webshop voor al uw sanitair.

 

 

neem contact op