Glasmozaïek kopen

Bij Passier Bathroom & Wellness kunt u glasmozaïek kopen in vele verschillende uitvoeringen, kleuren en patronen. In de webshop vindt u een kleine greep uit het aanbod. In onze showroom en via onze leveranciers is het aanbod veel groter. Wij kunnen uit vele prachtige collecties glasmozaïek kopen. Het toepassen van glasmozaïek in de badkamer geeft de ruimte direct een luxe en exclusieve uitstraling. De tegeltjes worden dan ook veel gebruikt in hotels en wellness centra. De prijzen variëren enorm. Daarom komen we graag met u in contact om u persoonlijk en op maat advies te kunnen geven als u glasmozaïek wilt kopen. Wilt u een offerte op maat ontvangen? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Mozaïek badkamer

Wilt u glasmozaïek kopen en eerst een aantal voorbeelden van mozaïek badkamers zien? Op de portfolio pagina kunt u een aantal projecten bekijken die wij hebben uitgevoerd. Van groot tot klein, maar allemaal bijzonder! Heel trots zijn we op het grote project bij Hotel Des Indes in Den Haag. In 2006 hebben wij het sanitair mogen leveren voor alle badkamers van dit prestigieuze hotel. In deze badkamers is ook gebruik gemaakt van mozaïektegels. Het kleinste badkamertje van Den Haag is een ander project waar wij erg trots op zijn. De opdracht was om van deze zeer kleine ruimte een functionele én mooie badkamer te maken en hierbij glasmozaïek te kopen en gebruiken. Het resultaat is betoverend mooi geworden. Het laatste voorbeeld laat goed zien hoe je glasmozaïek kunt kopen en functioneel kunt gebruiken voor een specifiek onderdeel van de badkamer. In dit geval het stoombad!

Voordelen van glasmozaïek kopen

Glasmozaïek is veelzijdig en snel en eenvoudig te plaatsen. Onze specialisten kunnen de tegeltjes op een bijzonder manier in uw badkamer verwerken. Bijvoorbeeld op een vrije wand of op de vloer, maar ook een gedeelte van een wand in uw inloopdouche. Door de vele mogelijkheden in kleur krijgt uw badkamer een specifieke sfeer en uitstraling. Wilt u glasmozaïek kopen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de webshop of kom langs in onze showroom in Den Haag. Neem gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp

Van A tot Z regelen wij dan de bouw en installatie, voor particulieren maar ook voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Voor onze badkamerspecialist is geen wens te gek!

Projecten

Laat u inspireren door onze projecten, wij kunnen al uw wensen realiseren.