Geschiedenis

Passier is van oorsprong een typisch familiebedrijf. Hans Passier is reeds van de vierde generatie Passier en vierde het honderd jarig bestaan in 2002. Het bedrijf ontving het predicaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier in dat jaar.

Passier is opgericht in 1902 door J.F.Passier en gestart als pijpfitter. Tevens was er al een winkel welke gelegen was aan de zuid Oost Buitensingel 97 te Den Haag. 

In 1928 werd het bedrijf voortgezet door PH.F.Passier als loodgietersbedrijf en tevens winkel in hetzelfde perceel, echter de straatnaam werd gewijzigd door de Gemeente in Boomsluiterskade 97

In 1967 werd het bedrijf voortgezet door J.H.Passier als loodgietersbedrijf en tevens winkel in hetzelfde perceel echter met uitbreiding naar tevens verkoop in doe het zelf Artikelen.

Passier

Het loodgietersbedrijf had in die tijd ca.15 man personeel en deze werden vooral ingezet bij grote opdrachtgevers als; Kon.PTT (later KPN Vastgoed), Kon.Bijenkorf, Hema, Rijksgebouwendienst, e.a

In 1989 werd het bedrijf voortgezet, na overlijden van Hans Passier sr., door Mw.A.M.C. Passier-Brabander als installatiebedrijf en tevens showroom in het reeds betrokken perceel Scheldestraat 2/hoek Pletterijkade. Haar zoon Hans Passier jr. werd bedrijfsleider.

In 2009 kwam er een ommekeer en nieuwe werkwijze. Bij een nieuwe werkwijze hoorde uiteraard een nieuwe naam: Passier Bathrooms & Wellness. Daarmee behouden we het goede: de vier generaties vakmanschap van Passier. En met Wellness voegen we daar een in meerdere opzichten essentieel element aan toe, want wellness staat uiteraard voor wat wij doen, maar  vooral voor wat we al onze relaties gunnen: het allerbeste!

Contact

Onze werkwijze wordt geheel gebaseerd op persoonlijke aandacht. Dat wil zeggen dat bestaande en nieuwe relaties altijd één aanspreekpunt krijgen. Ongeacht of het een kleine badkamerproject betreft of een complete verbouwing. Bouwteams zullen worden geselecteerd aan de hand van het soort opdracht en de wensen van de klant. De ontwerp-, verkoop- en werkbesprekingen vinden plaats vanuit een nieuwe ‘badkamerstudio’ gelegen aan de Pletterijkade 38. Hier worden bestaande relaties of nieuwe cliënten ontvangen na het maken van een afspraak.

Oktober 2012 is Ada Passier-Brabander, mijn moeder, overleden op 79 jarige leeftijd. Veel van mijn klanten zullen haar enorm missen vanwege haar vakkennis, geduld en gezelligheid.

Hans Passier

Ontwerp

Van A tot Z regelen wij dan de bouw en installatie, voor particulieren maar ook voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Voor onze badkamerspecialist is geen wens te gek!

Projecten

Laat u inspireren door onze projecten, wij kunnen al uw wensen realiseren.