Exclusieve badkamers op maat gemaakt door Passier

Exclusieve badkamers vindt u bij Passier in Den Haag. Passier biedt u exclusieve badkamers in diverse stijlen. Denk groot, dan denken wij rustig met u mee. Bent u op zoek naar een exclusieve badkamer die helemaal naar uw wens is ingericht? De badkamers van Passier kunnen voorzien worden van alle luxe.

 

Om deze woorden kracht bij te zetten hebben we hieronder een aantal inspirerende voorbeelden van luxe badkamers op een rij gezet. Hoe zou mijn toekomstige badkamer eruit komen te zien? Laat u inspireren!

 

badkuip cristalplant

badkamer ontwerp

exclusieve badkamer

badkuip cristalplant

 

Uw  luxe badkamer design voorzien van exclusieve accessoires

Het design moet oogstrelend zijn. Van alle gemakken voorzien en tegelijkertijd comfortabel. Dat is wat wij veelal horen van onze klanten. Met deze informatie gaan onze ervaren medewerkers aan de slag om uw badkamer om te toveren tot een plek waar u na een lange dag werken helemaal tot rust komt.

Het moet de plek worden waar u ’s ochtends ook heerlijk de dag kunt starten, om er vervolgens vol energie weer tegenaan te gaan.

 

badkamer accessoires

 

Omdat de badkamer een hele belangrijke plek inneemt in het huis vinden we het belangrijk dat we voor uw badkamer ook de badkamer accessoires aanbieden die niet mogen ontbreken in een badkamer.  Hierbij valt te denken aan krukken en banken en spiegels met verlichting en cosmetica spiegels.  Het belangrijkste is dat de ruimte voldoet aan alle wensen, zodat u er rust ervaart. Een plek waar u graag doorbrengt dat is bij Passier altijd wat voorop staat.

 

Luxe badkamer meubels geven uw badkamer klasse

Heeft u een voorkeur voor een ligbad voorzien van een hoofdsteun en een rekje om een drankje of goed boek op te zetten?

 

Bij Passier denken we liever niet in beperkingen. Alles is mogelijk. Wij mochten in het verleden bij een monumentale villa in Den Haag al een ontwerp maken en inrichten voor een privé spa met een mooi stoombad erbij.

 

 

Regendouches, douchepalen voor binnen of buiten. Wij installeren en ontwerpen uw voorkeuren. Om aan uw wensen te voldoen werken we met materialen van merken als SOHO.

Voor veel andere merken heeft Passier exclusiviteit. De volgende exclusieve merken zijn tevens vertegenwoordigd:

  • Antonio Lupi
  • Not only white
  • CEA
  • Devon&Devon
  • Simas

 

Daarnaast vertegenwoordigen wij de exclusieve tegelmerken: Bisazza, Sicis en nog veel meer bijzondere tegelmerken.

1 ding is zeker. Uw badkamer inrichting gaat dus niet in een andere woning terug te zien zijn.

Bekijk de webshop om een indruk te krijgen van de exclusieve badkamers van Passier of kom een kijkje nemen in onze mooi opgezette showroom.

Bezoek showroom

 

 

 

Badkamer meubels

Residentiebadhof inrichting badkamer

 

Badkamer in laten richten door specialisten

De inrichting van uw badkamer kunt u overlaten aan onze specialisten. Zij weten van de hoed en de rand en beschikken over jarenlange vakkennis. Zij zullen u wanneer u dit wenst op de hoogte brengen van alle informatie rondom de materialen en technieken die u wilt toepassen in uw nieuwe badkamer.

 

Bent u op zoek naar een kleurrijke badkamer? Wilt u de badkamer laten inrichten met glasmozaïek of dubbele wastafels? Leg de wensen bij ons neer en we gaan voor u een passend eindresultaat realiseren.

 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een inloopdouche met ontspannende regendouche, een losstaande badkuip met jetstreams, een sauna, etc.. Ervaar het zelf in onze showroom of maak een wandeling door onze online winkel.

Contact opnemen Kijkje in onze webshop

 

 

 

Informatie exclusieve badkamers

Bent u benieuwd naar de exclusieve badkamers van Passier? In onze uitgebreide showroom van Passier vindt u verschillende materialen en modellen tentoongesteld. Maak een afspraak in onze showroom voor inspiratie voor uw exclusieve badkamer.

 

exclusieve badkamers

Heeft u vragen omtrent exclusieve badkamers? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en denken graag met u mee om uw droom badkamer te realiseren. Bekijk de webshop voor uw exclusieve badkamer.