Exclusieve badkamers

Exclusieve badkamers vindt u bij Passier in Den Haag. Passier biedt u  badkamers met een klassiek karakter. Bent u op zoek naar een exclusieve badkamer die helemaal naar uw wens is ingericht? De badkamers van Passier zijn van alle luxe voorzien, zoals een inloopdouche met ontspannende regendouche of een losstaande badkuip.

 

bekijk assortiment

 

Exclusieve badkamer merken

Passier voert een uitgebreide collectie merken voor exclusieve badkamers, welke zorgvuldig zijn geselecteerd. De bijzondere badkamers van Passier zijn gericht op duurzame kwaliteit, sterke vormgeving met een bijzondere uitstraling. De volgende bekende merken zijn tevens vertegenwoordigd: Villeroy & Boch, Hans Grohe, Ucosan, Duravit en nog veel meer bijzondere merken. Bekijk de webshop om een indruk te krijgen van de exclusieve badkamers van Passier.

 

Informatie exclusieve badkamers

Bent u benieuwd naar de exclusieve badkamers van Passier? In de uitgebreide badkamer showroom van Passier vindt u verschillende materialen en modellen tentoongesteld. Maak een afspraak voor inspiratie voor uw exclusieve badkamer. Heeft u vragen omtrent exclusieve badkamers? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en denken graag met u mee om uw droom badkamer te realiseren. Bekijk de webshop voor uw exclusieve badkamer.