Exclusieve badkamers van Passier

Exclusieve badkamersExclusieve badkamers vindt u bij Passier in Den Haag. Passier biedt u exclusieve badkamers in diverse stijlen. Bent u op zoek naar een exclusieve badkamer die helemaal naar uw wens is ingericht? De badkamers van Passier kunnen voorzien worden van alle luxe. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een inloopdouche met ontspannende regendouche, een losstaande badkuip met jetstreams, een sauna, etc.. Ervaar het zelf in onze showroom of maak een wandeling door onze online winkel.
Contact opnemen Kijkje in onze webshop
 
 

Exclusieve badkamer merken

Complete badkamer inclusief montagePassier voert een uitgebreide collectie merken voor exclusieve badkamers, welke zorgvuldig zijn geselecteerd. De bijzondere badkamers van Passier zijn gericht op duurzame kwaliteit, sterke vormgeving met een bijzondere uitstraling. De volgende exclusieve merken zijn tevens vertegenwoordigd: Antonio Lupi, Not only white, CEA, Devon&Devon, Simas. etc.. Daarnaast vertegenwoordigen wij de exclusieve tegelmerken: Bisazza, Sicis en nog veel meer bijzondere tegelmerken. Bekijk de webshop om een indruk te krijgen van de exclusieve badkamers van Passier of kom een kijkje nemen in onze mooi opgezette showroom.
Bezoek showroom
 
 

Informatie exclusieve badkamers

exclusieve badkamersBent u benieuwd naar de exclusieve badkamers van Passier? In onze uitgebreide showroom van Passier vindt u verschillende materialen en modellen tentoongesteld. Maak een afspraak voor inspiratie voor uw exclusieve badkamer. Heeft u vragen omtrent exclusieve badkamers? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en denken graag met u mee om uw droom badkamer te realiseren. Bekijk de webshop voor uw exclusieve badkamer.