Complete badkamers inclusief montage

Bent u op zoek naar complete badkamers inclusief montage? Met een minimalistisch sfeervol design, pittig en stoer met allure? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

luxe vrijstaand bad

 

Bij ons kunt u genieten van complete badkamers inclusief montage die van alle gemakken voorzien zijn.

 

Tevens vindt u gegarandeerd de complete badkamer die bij u past en aan uw wensen voldoet. Bekijk onze portfolio voor complete badkamers.

 

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Contact

 

 

 

Uw complete badkamer op maat

De complete badkamers inclusief montage worden samen met onze sanitairspecialist gerealiseerd. We kijken samen naar uw wensen en bekijken hoe uw complete badkamer inclusief montage het best vormgegeven kan worden. Wij kunnen zowel kleine als grote badkamers onder handen nemen, zelfs voor uw wellness badkamer kunt u bij ons terecht.

 

Wij hebben altijd verschillende oplossingen en mogelijkheden voor handen. Voor de geschikte badkamer specialist in Den Haag bent u bij Passier aan het juiste adres.

 

vrijstaand bad

luxe vrijstaand bad

 

Informatie complete badkamer inclusief montage

In onze badkamer showroom staan diverse badkamers opgesteld in diverse stijlen en indelingen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van onze mogelijkheden en hoe uw complete badkamer inclusief montage kan en gaat worden.

 

Wij staan voor u klaar om u te adviseren op zowel technisch als ergonomisch vlak. Tevens bieden wij de mogelijkheid om bij u op locatie te komen en uw wensen en mogelijkheden met u te bespreken.

 

luxe badkamer met vrijstaand bad

 

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie over onze complete badkamers inclusief montage?

 

Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag!

Afspraak maken