Complete badkamer kopen

Passier is sanitair specialist in het topsegment van exclusieve badkamermeubels, tegels en ander toebehoren. Een complete badkamer kopen bij Passier Bathrooms & Wellness is om meerdere redenen de beste keuze want wij nemen voor onze klanten die een nieuwe en complete badkamer gaan kopen graag alle zorg uit handen.

  • Professioneel advies, onze adviseurs zijn van alle trends op de hoogte
  • Breed assortiment opgenomen in onze showroom met badkamers 
  • Exclusieve badkamer en wellness ontwerpen op maat
  • Werken uitsluitend met hoogstaande, door ons geselecteerde A-merken
  • Wij verzorgen complete badkamers inclusief montage
  • Ook after-sales vinden wij belangrijk. Daarom kunt u altijd met al uw gerelateerde vragen bij ons terecht

Onze benadering maakt elke badkamer exclusief en op maat.
Afspraak maken

Een complete badkamer kopen op maat

Wilt u een complete badkamer kopen? Profiteer van onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van exclusieve badkamers. Voor een leverancier van uw luxe badkamer in Den Haag en omstreken neemt u contact op met Passier. We nodigen u dan graag uit in onze toonzaal met badkamers, waar u verrast zult worden door de ruime keuze in de mooiste badkamers die leverbaar zijn op de Nederlandse markt. De luxe badkamer voorbeelden laten romantische badkamers en trendy badkamers zien.

Uiteraard vindt u ook verschillende bubbelbaden voor uw badkamer, luxe douches, wastafels en meubels als ook stijlvolle accessoires. De exclusieve badkamers van Passier zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen en afmetingen. Wij stellen graag met u een badkamer op maat samen. Een complete badkamer kopen waar wij u ontzorgen ? Neem contact op met Passier voor de mogelijkheden.

 

Informatie complete badkamer kopen

Een complete badkamer kopen doet u bij Passier Bathrooms & Wellness in Den Haag. Ook als u kiest voor een gehele verbouwing dan kunt u deze laten uitvoeren door ons bedrijf. Het is zelfs mogelijk het ontwerp van uw complete badkamer door Passier te laten uitvoeren.

Bekijk de webshop voor uw complete badkamer. Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen.

Contact