De bijzondere badkamers van Passier

Droomt u van een speciale badkamer? Dan bent u bij Passier aan het juiste adres. Voor badkamers die net even anders dan anders zijn, met een bijzonder idee, nieuw gebouwd of fris gerenoveerd helpen wij u graag.

Wilt u van uw badkamer een plek maken met veel ruimte om te ontspannen of moet het vooral functioneel zijn? Leg uw wensen bij ons neer en wij werken uw plan voor u uit.

Wij leggen u  vervolgens creatieve toepassingen voor, om van uw badkamer een droom badkamer te maken. Voor veel merken hebben wij exclusiviteit waardoor u niet zo snel uw badkamer elders tegenkomt!

 

badkuip cristalplant

metropolitan badkamer

 

Wij nodigen u uit in onze showroom om samen aan uw bijzondere badkamer te werken. Neem contact met ons op dan maken we een afspraak wanneer het u uit komt. Dit kan bij ons in de showroom of eventueel bij u thuis.

Bezoek showroom Afspraak maken

 

Showroom vol met inspiratie

U kunt bij ons langskomen in onze showroom waar wij veel materialen hebben tentoongesteld om u te inspireren met de laatste trends, de nieuwste materialen en de mooiste kleuren. Tevens kunnen wij, indien u wenst, bij u op locatie komen om indrukken op te doen en de mogelijkheden voor bijzondere badkamers door te spreken.

 

badkuip cristalplant

 

Wij realiseren badkamers voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Door onze jarenlange ervaring met onze zakelijke klanten hebben wij veel ervaring met aannemers, architecten en projectontwikkelaars. Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.
Contact

Leg uw ideeën voor een bijzondere badkamer met een gerust hart bij ons neer!

Ideeën voor bijzondere badkamers vindt u bij Passier. Bijzondere badkamers creëert u door aparte, luxe en bijzondere accessoires en meubelstukken te plaatsen. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden in onze badkamer showroom in Den Haag. Prachtige ideeën voor bijzondere badkamers die van uw badkamer een pareltje maken.

 

Informatie bijzondere badkamers

Informeer naar de mogelijkheden omtrent bijzondere badkamers, wij zullen uw wensen werkelijkheid maken. Neem contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze showroom te Den Haag. Wij staan voor u klaar om bijzondere badkamers te realiseren. Bekijk onze badkamer webshop voor úw badkamer.