De bijzondere badkamers van Passier

Droomt u van een bijzondere badkamer? Dan bent u bij Passier aan het juiste adres. Voor bijzondere badkamers met een bijzonder idee, nieuw gebouwd of fris gerenoveerd helpen wij u graag. Wilt u van uw badkamer een bijzondere badkamer maken met veel ruimte om te ontspannen of moet het vooral functioneel zijn? Bij ons is alles mogelijk. Wij komen met creatieve toepassingen om van uw badkamer een droom badkamer te maken. Voor veel merken hebben wij exclusiviteit waardoor u niet zo snel uw bijzondere badkamer elders tegenkomt! Wij nodigen u uit in onze showroom om samen aan uw bijzondere badkamer te werken. Neem contact met ons op dan maken we een afspraak wanneer het u uit komt. Dit kan bij ons in de showroom of eventueel bij u thuis.

Bezoek showroom Afspraak maken
 
 

Showroom bijzondere badkamers

U kunt bij ons langskomen in onze showroom waar wij veel materialen hebben tentoongesteld om u te inspireren met de laatste trends, de nieuwste materialen en de mooiste kleuren. Tevens kunnen wij, indien u wenst, bij u op locatie komen om indrukken op te doen en de mogelijkheden voor bijzondere badkamers door te spreken.

Wij realiseren badkamers voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Door onze jarenlange ervaring met onze zakelijke klanten hebben wij veel ervaring met aannemers, architecten en projectontwikkelaars. Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.
Contact
 
 

Ideeën bijzondere badkamers

Ideeën voor bijzondere badkamers vindt u bij Passier. Bijzondere badkamers creëert u door aparte, luxe en bijzondere accessoires en meubelstukken te plaatsen. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden in onze badkamer showroom in Den Haag. Prachtige ideeën voor bijzondere badkamers die van uw badkamer een pareltje maken.
 

Informatie bijzondere badkamers

Informeer naar de mogelijkheden omtrent bijzondere badkamers, wij zullen uw wensen werkelijkheid maken. Neem contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze showroom te Den Haag. Wij staan voor u klaar om bijzondere badkamers te realiseren. Bekijk onze webshop voor úw badkamer.