Bijzondere badkamers

Droomt u van een bijzondere badkamer? Dan bent u bij Passier aan het juiste adres. Voor bijzondere badkamers met een bijzonder idee, nieuw gebouwd of fris gerenoveerd helpen wij u graag. Wilt u van uw badkamer een bijzondere badkamer maken met veel ruimte om te ontspannen of moet het vooral functioneel zijn? Bij ons is alles mogelijk. Wij komen met creatieve toepassingen om van uw badkamer een droom badkamer te maken. Voor veel merken hebben wij exclusiviteit waardoor u niet zo snel uw bijzondere badkamer tegenkomt!

Bijzondere badkamers bij Passier

U kunt bij ons langskomen in onze showroom, waar wij veel materialen hebben tentoongesteld om u te inspireren. De laatste trends, de nieuwste materialen en de mooiste kleuren. Tevens kunnen wij indien u wenst bij u op locatie komen om indrukken op te doen en de mogelijkheden voor bijzondere badkamers door te spreken. Wij kunnen badkamers realiseren voor particulieren maar hebben jarenlange ervaring met aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Ideeën bijzondere badkamers

Ideeën voor bijzondere badkamers vindt u bij Passier. Bijzondere badkamers creëert u door aparte, luxe en bijzondere accessoires en meubelstukken te plaatsen. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden in onze badkamer showroom in Den Haag. Prachtige ideeën voor bijzondere badkamers die van uw badkamer een pareltje maken. Naast het creëren van complete badkamers renoveren wij ook uw badkamer. Neem gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp

Van A tot Z regelen wij dan de bouw en installatie, voor particulieren maar ook voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Voor onze badkamerspecialist is geen wens te gek!

Projecten

Laat u inspireren door onze projecten, wij kunnen al uw wensen realiseren.