Badkamer winkel

U hoeft maar wat te bedenken op het gebied van sanitair en wij kunnen het tonen in onze showroom. Als het niet live in onze badkamer winkel staat dan laten wij eventueel een monster invliegen, zodat wij u altijd het beste advies kunnen geven. In onze badkamer webshop staat maar 5 % van wat er in de sanitair wereld te koop is en daarom raden wij aan om contact op te nemen voor een persoonlijk advies.

 

Wij spreken liever geheel vrijblijvend met u af in onze badkamer showroom, omdat we zo onder het genot van een goed kopje koffie kunnen bespreken wat uw badkamer ideeën zijn en wat u van ons verwacht. Op deze manier kunnen wij het beste u ideeën realiseren en producten op maat zoeken. Wanneer u bij ons besteld kunnen wij in de meeste gevallen binnen een paar dagen het bestelde sanitair leveren.

 

Kranen en accessoires kunnen wij exclusief leveren in 20 verschillende kleuren. Sanitair en badkuipen leveren wij in alle RAL kleuren. Uw eigen Badkamer ideeën in onze Badkamershowroom zijn uiteraard altijd welkom en graag geven wij u een geheel vrijblijvend advies.

 

bekijk assortiment