Badkamer specialist

Op zoek naar de badkamer specialist? Passier Bathroom & Wellness staat voor u klaar! Wij kunnen u helpen met het leveren van een breed assortiment badkamermaterialen. Voor veel merken hebben wij exclusiviteit zodat u niet zo snel een zelfde badkamer zult tegenkomen. Wanneer u zoekt naar een badkamer specialist bent u bij Passier Bathroom & Wellness aan het juiste adres! Passier Bathroom & Wellness heeft reeds vele jaren ervaring als badkamer specialist. Of u nu op zoek bent naar een romantische of strakke design badkamer: bij Passier slaagt u gegarandeerd. Wij leveren een breed assortiment luxe sanitair aan onder andere particulieren, hotels en wellnesscentra.

Hoe gaat Passier te werk?

Na een eerste contact spreken we met u af in onze sanitair winkel waar wij veel materialen tentoongesteld hebben om u te inspireren. Als badkamer specialist kunnen wij u voorzien van tips op het gebied van de laatste trends, de nieuwste materialen, tegels en de mooiste kleuren. Uw wensen en onze vakkennis wordt hierbij samengevoegd. 

In onze webshop vindt u een mooie selectie van artikelen uit ons assortiment. Of u nu zoekt naar een trendy, exclusieve of romantische badkamer: bij badkamer specialist Passier Bathroom & Wellness slaagt u gegarandeerd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct een kijkje in onze webshop en laat u overtuigen door de mogelijkheden!

Vragen aan de badkamerspecialist?

Heeft u nog specifieke vragen aan badkamer specialist Passier Bathroom & Wellness, of wilt u wellicht meer informatie ontvangen? Wij staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 070 – 381 59 23. Neem gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp

Van A tot Z regelen wij dan de bouw en installatie, voor particulieren maar ook voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Voor onze badkamerspecialist is geen wens te gek!

Projecten

Laat u inspireren door onze projecten, wij kunnen al uw wensen realiseren.