Badkamer specialist Den Haag

Passier is dé badkamer specialist in Den Haag en omstreken. Wij leveren luxe sanitair aan onder meer particulieren, hotels en wellnesscentra. De badkamer specialist in Den Haag staat garant voor kwaliteit en service. Onze exclusieve badkamers behoren tot het topsegment en u zult hier jarenlang plezier van hebben. De laatste trends, nieuwste materialen, tegels en de mooiste badkamers vindt u bij de badkamerspecialist in Den Haag en omstreken.

 

bijzondere badkamer

 

Passier heeft meer dan 100 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van úw droom badkamer. Bekijk onze webshop en zie waarom wij de geschikte badkamer specialist in Den Haag zijn.

 

Passier: úw badkamer specialist in Den Haag

Als badkamer specialist in Den Haag en omstreken nemen wij graag uw zorg uit handen. Wij bieden een enorm aanbod aan exclusieve badkamermeubels, ligbaden, wastafels, kranen en douches. Als badkamerspecialist in Den Haag hebben wij in onze badkamer showroom diverse materialen tentoongesteld om u te inspireren.

 

Badkuip natuursteen

 

Passier is op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste materialen. Tevens komen wij graag bij u thuis om indrukken op te doen, te meten en een passende begroting te maken. Hierdoor kunnen uw wensen goed in kaart gebracht worden, zodat uw droom badkamer op maat gemaakt kan worden. Als badkamerspecialist in Den Haag en omstreken realiseren wij úw exclusieve badkamer voor een betaalbare prijs!

 

Informatie badkamer specialist in Den Haag

Bent u op zoek naar meer informatie van uw badkamer specialist in Den Haag en omstreken? Neem contact met ons op of kom langs in onze badkamer showroom.

 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om úw exclusieve badkamer te realiseren. Passier staat bekend om een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

 

meer informatie