Badkamer laten ontwerpen

Wilt u een nieuwe badkamer laten ontwerpen? Kies dan voor Passier Bathrooms & Wellness! Wij zijn een professionele badkamer specialist met jarenlange kennis en ervaring in het vak. U kunt het hele proces van een badkamer laten ontwerpen én bouwen aan ons uitbesteden. Wij nemen u alles uit handen en zorgen wij uw nieuwe badkamer geheel naar wens wordt opgeleverd. U kunt ook bij ons terecht voor het bestellen van kwalitatief hoogstaande badkamermaterialen. In onze webshop en in onze showroom vindt u een greep uit ons aanbod luxe badkamers. Passier werkt al vele jaren voor particulieren. Tijdens een gesprek inventariseren wij uitgebreid al uw wensen op het gebied van de indeling, materialen en kleurstelling. Op deze manier kunnen wij een passend eerste ontwerp en voorstel voor u maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van een badkamer laten ontwerpen door Passier? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Kiezen voor Passier

Als u kiest voor Passier, dan kiest u voor passie voor stijl en passie voor badkamers. U kunt door ons een unieke badkamer laten ontwerpen, leveren en bouwen. Bent u tevreden met het ontwerp en ziet u de nieuwe badkamer al helemaal voor u? Dan zetten we na akkoord het bestelproces in gang en maken een planning die binnen uw schema past. Alles met betrekking tot de bouw en installatie van uw nieuwe badkamer regelen wij van A tot Z. Het hele proces kunt u rekenen op 1 vast aanspreekpunt. Dat werkt zowel voor u als voor ons heel prettig! Passier betekent kiezen voor kwaliteit en persoonlijke service. U kunt een badkamer laten ontwerpen in het midden tot zeer luxe segment. Wilt u de showroom bezoeken? Maak dan altijd even een afspraak. Wij nemen altijd uitgebreid de tijd om uw wensen door te spreken.

Ja, ik wil een nieuwe badkamer!

Een badkamer laten ontwerpen en bouwen is proces dat veel tijd en energie kost. U kunt dit met veel vertrouwen overlaten aan de professionals van Passier Bathroom & Wellness. Wij leveren de mooiste welness badkamersmozaïek badkamersromantische badkamers en nostalgische badkamers aan particulieren, aannemers en projectontwikkelaars. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om uw droombadkamer in nostalgische sfeer te ontwerpen en te realiseren. Neem gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp

Van A tot Z regelen wij dan de bouw en installatie, voor particulieren maar ook voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Voor onze badkamerspecialist is geen wens te gek!

Projecten

Laat u inspireren door onze projecten, wij kunnen al uw wensen realiseren.