Badkamer ideeën

Uw eigen badkamer ideeën

Heeft u speciale badkamer ideeën of wensen dan maken wij graag een passend badkamerontwerp op maat in onze badkamer winkel. Passier bathrooms & wellness heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het bouwen of verbouwen van luxe maatwerkbadkamers.

Passier bathroom & wellness werkt met gerenomeerde merken van onder andere : Agape, Antonio Lupi, Not Only White, marieke, Vola, CEA, Bisazza, Sicis, Dornbracht, duravit Gijs Frankenhuis, Clou, THG, Hot bath, Mac bath. Deze merken voor sanitair zijn maar een losse greep uit het assortiment wat wij aanbieden en vertegenwoordigen. Wij voeren alles in geheel eigen regie uit, dus ook kleine reparaties zoals het repareren van uw badkamerkranen.

Mooi sanitair voor elk budget is onze specialiteit en wij geven u hier dan ook graag advies over in onze badkamer winkel. Wij werken graag met glasmozaïek of grote tegels wanneer wij u badkamer ideeën omzetten in een op maat gemaakt ontwerp voor bijvoorbeeld een mooie inloopdouche.

Heeft u voor u badkamer ideeën profielloze glazen douchewanden tegen spatwater in gedachten dan komen wij deze speciaal voor u inmeten en daarna ook professioneel monteren. Uw eigen badkamer ideeën, privé wellness of spa bedenken en vervolgens door een professional laten ontwerpen en laten bouwen door Passier Bathrooms & Wellness is iets wat we erg graag doen en daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk advies op maar in onze badkamer winkel.