Badkamer exclusief

Elke dag genieten van pure luxe in een badkamer exclusief voor jezelf ontworpen en gebouwd, omringd door luxe badkamer accessoires? Passier Bathrooms & Wellness maakt het waar.

Passier in Den Haag is al jaren leverancier van exclusief sanitair in Den Haag en omstreken. Elke badkamer is exclusief op maat gemaakt naar de wensen van onze klanten. Dit zijn veeleisende levensgenieters maar ook hotels en wellness centra die op zoek zijn naar de mooiste badkamers en exclusieve badkamermeubels voor zichzelf of hun klanten. Zij kiezen voor een sanitair specialist die precies weet aan welke eisen een nieuwe badkamer moet voldoen.

Bezoek onze showroom

Om een goed beeld te krijgen van de bijzondere wensen van onze klanten nodigen wij u graag uit een afspraak te maken om onze showroom met badkamers te bezichtigen. Deze toonzaal vol badkamers bevindt zich aan de Denneweg 70 in Den Haag. Hier kunt u zich laten voorlichten over de mogelijkheden om een badkamer exclusief voor uzelf samen te stellen. De gesprekken zullen gaan over de verschillende luxe badkamer accessoires, ligbaden, douchevloeren, wastafels en kranen en douches. Ook de mogelijkheden voor het bepalen van de uitstraling en de sfeer van uw badkamer, bijvoorbeeld romantische of juist trendy badkamers alsmede complete badkamers inclusief montage komen aan de orde.

Vragen over nostalgische badkamers?

Passier Bathrooms & Wellness staat garant voor luxe badkamer accessoires en een badkamer die exclusief is gemaakt op basis van uw wensen en verwachtingen. Om hieraan te voldoen werken we samen met architecten, aannemers en projectontwikkelaars die we kennen en vertrouwen. Neem gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp

Van A tot Z regelen wij dan de bouw en installatie, voor particulieren maar ook voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Voor onze badkamerspecialist is geen wens te gek!

Projecten

Laat u inspireren door onze projecten, wij kunnen al uw wensen realiseren.