Badkamer Den Haag

Passier Bathrooms & Wellness is hét adres voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare leverancier voor een luxe badkamer in Den Haag. U kunt bij Passier een complete badkamer kopen. Als u kiest voor zorgeloos gemak is het tevens mogelijk complete badkamers inclusief montage te kopen. Passier levert uw badkamer in Den Haag, Wassenaar maar ook landelijk of zelfs in de rest van Europa.

Mooiste badkamers vind u bij Passier

Maar voordat het zover is nodigen wij u van harte uit om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom voor badkamers aan de Denneweg 70. Hier wordt u binnengeleid in de wereld van top sanitair. Onze toonzaal met badkamers in Den Haag is een ode aan de mooiste badkamers die u zich kunt wensen. Dit zijn stuk voor stuk badkamers die aan de verwachtingen van veeleisende klanten voldoen. De exclusieve badkamermeubels worden door ons persoonlijk geselecteerd waarbij alleen het beste goed genoeg is en niets aan het toeval wordt overgelaten.

Vragen over badkamers in Den Haag?

Bent u op zoek naar romantische badkamers of juist trendy badkamers? Wellicht wilt u zichzelf verwennen met een bubbelbaden badkamer? Wie op zoek is naar een topklasse badkamer in Den Haag neemt contact op met Passier. Wij hebben de laatste jaren naam gemaakt in specialisme op het gebied van ontwerpen en bouwen van maatwerk badkamers. Wij leveren aan particulieren maar tevens hebben wij al jarenlange ervaring met aannemers, architecten en projectontwikkelaars om de juiste samenwerking te vinden welke voor ieder project verschillend kan zijn. Heeft u vragen over een badkamer in Den Haag? Neem gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwerp

Van A tot Z regelen wij dan de bouw en installatie, voor particulieren maar ook voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars.

Voor onze badkamerspecialist is geen wens te gek!

Projecten

Laat u inspireren door onze projecten, wij kunnen al uw wensen realiseren.