Badkamer in Den Haag laten installeren

Passier Bathrooms & Wellness is hét adres voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare leverancier voor een luxe badkamer en sanitair in Den Haag. U kunt bij Passier een complete badkamer kopen.

Als u kiest voor zorgeloos gemak is het tevens mogelijk complete badkamers inclusief montage te kopen.

Heeft u al een badkamer en bent u op zoek naar specifieke onderdelen om in uw badkamer te installeren? In dat geval kunt u bij ons terecht voor:

Passier levert uw badkamer in Den Haag, Wassenaar maar ook landelijk of zelfs in de rest van Europa.

 

bekijk assortiment

 

Kom eerst gezellig op de koffie bij onze badkamer showroom in Den Haag

 

Voordat u over gaat tot installatie van een badkamer nodigen wij u van harte uit om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom met badkamers aan de Pletterijkade 38. Hier wordt u binnengeleid in de wereld van top sanitair. Onze toonzaal met badkamers in Den Haag is een ode aan de mooiste badkamers die u zich kunt wensen.

 

U krijgt een ruime keuze aan badkamers te zien die stuk voor stuk badkamers die aan de verwachtingen van veeleisende klanten voldoen. De exclusieve badkamermeubels worden door ons persoonlijk geselecteerd waarbij alleen het beste goed genoeg is en niets aan het toeval wordt overgelaten.

 

badkamer ontwerp

 

Wij hebben de laatste jaren naam gemaakt in specialisme op het gebied van ontwerpen en bouwen van maatwerk badkamers. We zijn natuurlijk erg trots op de klanten die we de voorbije jaren hebben mogen helpen op zowel particulier gebied als ook op zakelijk gebied.  Daarnaast hopen we natuurlijk dat de foto’s van het eindresultaat van deze klanten u zullen inspireren bij het samenstellen van uw droom badkamer.

 

badkamer inrichting Hotel des Indes

 

Wij leveren aan particulieren maar tevens hebben wij al jarenlange ervaring met aannemers, architecten en projectontwikkelaars om de juiste samenwerking te vinden welke voor ieder project verschillend kan zijn.

 

Heeft u nog vragen? Begrijpelijk, het gaat om een belangrijke aankoop! Leg uw vragen dus gerust bij ons neer.

 

Heeft u vragen over het installeren van een badkamer in Den Haag? Neem geheel vrijblijvend contact op met Passier Bathrooms & Wellness in Den Haag.

Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Als u kiest voor een gehele verbouwing van uw badkamer dan kunt u ook dit laten uitvoeren door ons bedrijf.  Bovendien is het zelfs mogelijk om het ontwerp van uw badkamer door Passier te laten uitvoeren.

Bekijk de webshop voor uw badkamer in Den haag.